Bilägare - Registrering på SnappCar

För att kunna hyra ut din bil behöver du en komplett profil. I den här artikeln går vi igenom vilken information vi behöver av dig.

Efter registreringen gå till “dela en bil” och lägg till bilen du vill hyra ut.

Registrering
Om du använder SnappCar för första gången finns det två sätt att registrera sig: Logga in med ditt facebookkonto eller välj ett användarnamn och lösenord kopplat till din emailadress. Du får direkt ett bekräftelsemail där du bekräftar att epostadressen stämmer.

Fyll i dina uppgifter
Via knappen “redigera profil” får du möjlighet att fylla i dina kontaktuppgifter, kontoinställningar, uppladdning av körkort, verifiering samt en presentation av dig själv.

Din profil

• Personlig information
    Här fyller du i grundläggande information: namn, kön, födelsedatum (dag-månad-år)

• Kontaktinformation
    Din kontaktinformation delas endast med andra SnappCaranvändare som du har en bekräftad (betald) bokning med. För att verifiera ditt telefonnummer, skriv in ditt nummer och vänta på vårt SMS. I SMSet finns en kod du anger i fältet. Ditt nummer är nu bekräftat.

• Bankuppgifter (endast för bilägare)
    Är du bilägare och vill hyra ut din bil? Då behöver vi dina bankuppgifter så vi vet var vi ska betala ut pengarna för dina uthyrningar.

Kontoinställningar (synligt när kontot blivit verifierat)
Under “kontoinställningar” kan du ställa in språk, byta lösenord eller avregistrera dig från vårt nyhetsbrev. Här kan du också välja att aktivera automatiska hyresförfrågningar. SnappCar hittar då automatiskt potentiella hyrestagare åt dig.

Ladda upp ditt körkort
Uppladdning av körkort är frivilligt för bilägare. Dock måste detta göras om du i framtiden vill hyra en bil. Det går bra att fota av körkortet med din mobilkamera. OBS! Denna information delas inte med andra användare!

Verifiera din identitet
För att verifiera dig själv på SnappCar ber vi dig att koppla ditt konto till facebook eller genom att betala 1kr med ett bankkort som är registrerat i ditt namn. Vi matchar sedan informationen med den informationen som finns på ditt körkort. Vi gör detta för att ha ett extra lager av säkerhet och för att säkerställa att alla användare är den de utger sig för att vara.

Om mig
Nu är du nästan färdig! I det här steget kan du ladda upp en profilbild samt skriva en kort presentation av dig själv. Du ökar dina chanser att få din bil uthyrd om du har en tydlig profilbild samt en kort trevlig presentation av dig själv och din bil.

Det var allt, nu kan du hyra t din bil på SnappCar.se!
Happy Snapping