Bilägare - Hur registrerar jag mig?

Att registrera sig på vår plattform är enkelt. Allt du behöver göra är att gå till vår registreringssida där du fyller i uppgifterna samt laddar upp en profilbild. När du gjort detta laddar du upp ditt körkort eller pass/europeiskt ID. En slutgiltig verifikation görs via Facebook eller genom att betala 1 kr. Genom denna process garanterar vi att våra användare är tillförlitliga. Förare som önskar hyra måste ladda upp sitt körkort varpå för bilägare räcker det med pass eller ID.

Några tips när du laddar upp dina bilder:

Det bästa sättet att ladda upp en kopia på ditt körkort är om du använder .JPEG-format max 2mb per bild. Använd din mobiltelefon för att ta bilderna. Lägg körkortet på ett bord och se till att att det finns rikligt med ljus. Öppna telefonens kamera, stäng av blixten, håll telefonen stilla, försök fylla upp bilden över hela skärmen och slutligen, ta bilden. Innan du laddar upp fotot så är det viktigt att se till att bilden inte är sudding eller för mörk. Se till att texten är tydlig,

Från telefonen till datorn:

Skicka ett e-postmeddelande till dig själv där du bifogar bilderna. Öppna sedan meddelandet i din dator och spara ner bilderna  till ditt skrivbord. Nu kan du gå till dokumentuppladdningssidan för att ladda upp bilderna. Sedan återstår bara att vänta på att bli verifierad.

Bäst är alltid att fylla i så mycket uppgifter som möjligt i sin profil så att andra användare snabbt kan få en känsla av vem du är. Andra användare är t.ex. alltid intresserade av varför du väljer att använda just SnappCar. En komplett profil resulterar i ett trovärdigt intryck vilket gör hyrningen av bilar mycket enklare!