Bilägare - Vad vi har för kontroller och varför

För att skapa ett trovärdigt community behöver vi kontrollera alla användare som signar upp på vår plattform. Vi kontrollerar körkort, formella handlingar, adress och identitet.

Vi matchar även ditt Facebook-konto mot den personliga data du gett oss. Om du inte har en Facebook-profil kan du även verifiera dig genom att föra över 1 kr till vår bank. På detta sätt kan vi kontrollera att uppgifterna vi får från din bank stämmer överens med uppgifterna du angivit.

Vi behandlar personlig information med största hänsyn. Hanterandet av dina uppgifter går i enlighet med svensk lag så det finns inget anledning till oro över integriteten.

Tveka inte att kontakta vårt support team för frågor gällande resultatet av din ID-check.