BIlägare - hyresförfrågan

När en användare vill hyra din bil skickar han eller hon en hyresförfrågan till dig via sin SnappCar-profil. Du blir notifierad via epost och sms när detta sker. Alla hyrestagare uppskattar snabb återkoppling varjesig svaret är ja eller nej. Välj acceptera eller neka förfrågan via e-postmeddelandet, sms:et eller via din profil på snappcar.se. Hyrestagaren får då ett mail samt ett sms med information om ditt besked. Accepterar du bokningen får hyrestagaren möjlighet att betala för att slutföra bokningen.

Du kan via "meddelanden" på din SnappCar-profil skicka ett meddelande till hyrestagaren om du behöver mer information eller vill justera datum och/eller tid för bokningen.

Automatiska hyresförfrågningar

Har hyrestagare svårigheter att hitta den bil? Då hjälper vårt system genom att söka efter liknande bilar under samma datum som hyrestagaren försöker boka en bil. Du kan därför få automatiska hyresförfrågningar skickade till dig. De fungerar på samma sätt som manuella och de är inte fullständiga förens hyrestagaren betalt dem.

Den här funktionen går att stänga av via Mitt SnappCar - Redigera profil.