Innan hyresperioden – Extraförare

I vissa fall vill föraren som hyr din bil möjliggöra för en extra förare att också köra bilen. Enligt vår försäkringspolicy ligger ansvaret för att notera alla extra förare på föraren som bokade bilen. Vill du lägga till en extra förare? Gå in på ”Mitt SnappCar” och klicka på fliken ”Bokningar” för att sedan klicka på knappen ”Lägg till förare”. Ett viktigt kriterium är att alla extraförare måste ha verifierade SnappCar-konton. När en extra förare lagts till så får både ägaren och föraren ett meddelande om detta. Trots att en bokning kan ha flera extra förare så är det enligt gällande regler bara föraren som bokade bilen som kan hämta upp bilen vid hyresperiodens start. Personen som står på Snappavtalet (hyresavtalet) måste altså vara den som hämtar upp fordonet.