Innan hyresperioden - Avbokningar

Det går alltid att avbryta en bokning innan hyresperiodens början. Du gör detta via Mina bokningar - klicka sedan på bokningen det gäller - klicka sedan på annullera. Att avboka är kostnadsfritt så länge bokningen inte redan är betald. Om en betald bokning avbokas utan ett godkänt skäl (tex ändringa av klockslag) tillkommer en avbokningsavgift.

Mer information om våra straffavgifter finns under sektionen "straffavgifter". Eventuella återbetalningar göra automatiskt vid avbokningstillfället. Notera att det kan ta ett par dagar innan pengarna syns tillbaka på kontot.

Avbokning för att ändra tid/datum

Om ni behöver ändra tiden för en betald bokning så måste du som bilägare göra avbokningen. I och med detta slipper ni avbokningsavgiften. Hyrestagaren ka nsedan skicka en ny förfrågan med rätt tid/datum.