Innan hyresperioden – Extra förare

Hyrestagaren som bokar bilen är av försäkringsskäl ytterst ansvarig för bokningen. I vissa fall kanske du vill lägga till en extra förare. Om så är fallet, se till att han eller hon har ett verifierat SnappCar-konto och att denne läggs till i bokningen. Du kan göra det genom att klicka på fliken bokningar under sidan Mitt SnappCar och klicka på lägg till förare.

Observera att du inte är försäkrad om du låter någon utomstående som inte är ansluten till tjänsten och inte är en del av bokningen köra. Detta innebär att du som hyrestagare bär det fulla ansvaret, inklusive eventuella ekonomiska konsekvenser.