Var kan jag hyra en bil och vilka modeller finns det?

Alla som äger en bil kan gå med i SnappCar. Detta innebär att variationen och tillgängligheten ständigt expanderar. Storstäderna har en större användarbas jämfört med mindre städer, men vi växer dagligen! Letar du efter en speciell bil nära dig? Skriv bara in ditt postnummer och se vad som dyker upp. Valen är många och vår bilflotta består av allt från klassiska bilar och cabriolets till suvar, husbilar och moderna elbilar.