Varför är jag ännu inte verifierad?

Vi kan inte verifiera våra användare förens alla fält är ifyllda på profilsidan. Vanligast är att man glömt att ladda upp ett körkort eller att verifiera kontot med facebook eller med en mikrotransaktion på 1kr. Genom att logga in på din profil kommer du att kunna se vilka delar som fortfarande behöver fyllas i. Du kommer att kunna använda tjänsten efter att du slutfört din profil och tillhandahållit all efterfrågad information.

Mer information om hur du fyller i din profil, registreringsprocessen och våra kontroller finns under hjälpcentret.