Kan jag betygsätta bilägaren?

Tyckte du om din bilägare och skulle du vilja rekommendera honom eller henne till andra? Vi vill gärna det! Du kommer att hjälpa alla tusentals andra användare på plattformen genom att dela med dig av dina erfarenheter. Naturligtvis kan du också dela mindre bra upplevelser. Du får ett meddelande i slutet av varje hyresperiod där du kan avsluta bokningen. Via meddelandet kommer du att kunna notera miltalen och skriva ett omdöme. Detta kan också göras direkt från din profil genom att klicka på Mina Bokningar och sedan granska uppgifterna bredvid den relevanta bokningen. Du kan också betygsätta genom att ge stjärnor på en femgradig skala utöver att skriva ett skriftligt omdöme.