Hyrestagare - Europeisk skadeformulär

Har du råkat ut för en skada på din SnappCar eller var har du varit inblandad i en olycka? Då ska du fylla i en europeisk skadeformulär. Försäkringsbolaget behöver den för att kunna hantera ditt försäkringsärende. För att göra livet lite enklare för dig som som SnappCar-användare så har vi redan fyllt i några fält och bifogat blanketten i pdf-format nedan. Var noga med att fylla i datum och tid samt signera blanketten.

Om du har ytterliggare frågor så kan du kontakta community support på support@snappcar.se eller 08-40309592.

Tips:
- Fyll i information om ägaren under sektionen ‘insured/ policy holder’
- Fyll i information om föraren som körde vid olyckstillfället under sektionen ‘driver’
- Försök att fylla i så mycket som möjligt i formuläret.
- Slutligen behöver du fylla i information om försäkringbolaget. Använd informationen nedan.

Hyrde du bilen i Sverige?
Namn: IF Skadeförsäkring AB
Policy nummer: 560032-0062
Grönkort:  Does not apply
Förmedlare: SnappCar
Namn: Community Support
Telefon / e-mail: +46 840309592 / support@snappcar.se
Täcker försäkringen materiell skada på fordonet? Ja.

Hyrde du bilen i Danmark?
Namn: IF Skadeförsäkring AB
Policy nummer: 138925-001
Grönkort:  Gäller inte
Förmedlare: SnappCar
Namn: Community Support
Telefon / e-mail: +45 89883586 / support@snappcar.dk
Täcker försäkringen materiell skada på fordonet? Ja.

Hyrde du bilen i Nederländerna?
Namn: Allianz
Policy nummer: 5555-5555
Grönkort:  Gäller inte
Förmedlare: SnappCar
Namn: Community Support
Telefon / e-mail: +31 302087011 / support@snappcar.nl
Täcker försäkringen materiell skada på fordonet? Ja.