Bilägare - Vad är Direktbokning

När du har ett komplett och verifierat konto kan du sätta på “Direktbokning” av din bil! På detta sätt kan du hyra ut din bil ännu snabbare än förut.

Hur fungerar det?

Direktbokning snabbar upp hyresprocessen av din bil genom att hyresförfrågningar automatiskt blir accepterade. På samma sätt som vanliga bokning kommer direktbokningar bara gälla för lediga datum i din kalender. Om du har din bil online kan du slå PÅ och AV denna funktion inne på dina inställningar: Mitt Snappcar -> Mina bilar -> Välj Redigera. Direkt bokningsbara bilar är markerade med en blixtikon.

Det finns några förusättningar för att en förare ska kunna boka din bil direkt:

• Hyresperioden kan inte vara längre än 3 dagar
  • Bokningen måste efterfrågas minst 24 timmar i förväg
  • Upphämtnings- och återlämningstid måste anges. Förinställd tid är mellan 07:00 och 23:00.

Fördelar med direktbokningar

• Bekvämt - Bokningar utan att behöva svara på varje förfrågan
  • Synlighet - Användare kan filtrera på bilar som är direkt bokningsbara
  • Direktbokningar påverkar din svarsfrekvens positivt

Notera att det är ditt ansvar att hålla tillgängligheten av din bil uppdaterad i kalendern. Om du avbokar tre direktbokning så förlorar du din möjlighet att använda funktionen.

Det är ingen extra kostnad associerad med direktbokningsfunktionen.

Om du har några farhågor gällande hyrespersonen är du välkommen att kontakta vår kundsupport via support@snappcar.se eller via telefon på 08-40309592 så tar vi oss en titt! Ha bokningsnumret redo så kan vi hjälpa dig ännu snabbare!