Bilägare - Elektronisk SnappForm - Lägg till skada

Om din bil har några existerande skador kan du lägga till dem till bilens historik. I och med detta så slipper du fylla i eventuella existerande skador varje gång bilen hyrs ut.

Gå in på snappcar.se och klicka dig fram till din bils profilsida (mitt snappcar, mina bilar, redigera). Klicka sedan på plustecknet för att lägga till skada.

1. Ta en bild på varje separat skada och använd ladda upp-knappen för att lägga till bild(er).
  2. Lägg till en kort beskrivning och slutför sedan processen genom att klicka på Lägg till skada.
  3. Upprepa steg 1 och 2 för att lägga till fler skador.

När en skadad lagts till kommer den att sparas inför framtida bokningar. Om en skada repareras så kan du ta bort den från bilens profilsida genom att klicka på ta bort skada.