Kontakta SnappCar

Välkommen att kontakta oss kl 09-17 måndag till fredag på telefonnummer 08-40 309592 och välj 2 i menyn. För bärgning av bil ringer du samma nummer men tryck 1. Vi svarar även på frågor på support@snappcar.se och under kontorstid finns vi tillgängliga via chat på snappcar.se.

Vi har kontor på Bondegatan 30 i Stockholm där vi tar emot besök.

För pressinformation såsom intervjuer, foton eller pressmaterial, vänligen kontakta oss på hejsan@snappcar.se