Kontakta SnappCar

Bärgning eller starthjälp

Om du har hyrt en bil och behöver hjälp från en mekaniker eller bärgare.

Du kan boka en bärgare direkt i telefonen genom att klicka här. Du kan också ringa 08-403 095 92 och trycka 1 för att kopplas till Viking. De ger även rådgivning om du är osäker på vad du ska göra.

Öppet dygnet runt.

Brådskande ärende kring en bokning

Ring 08-403 095 92 och tryck 2. När du ringer vårt journummer ber vi dig lämna röstmeddelande genom att uppge namn, bokningsnummer, telefonnummer och vad du behöver hjälp med så ringer vi upp dig direkt. Utanför våra arbetstider 9-17 vardagar bemannas jouren av våra Nederländska kollegor, så vi ber er då lämna meddelande på engelska.

Öppet 08-24 alla dagar

Medlemsservice

Maila oss genom att klicka här

Öppet vardagar 09.00-17.00. Under högsäsongen (sommar & svenska högtider) svarar vi så fort vi kan men vår svarstid är längre än vanligt. Prova först att söka på din fråga i "Vanliga frågor", eftersom många svar finns där.

För att kunna hjälpa de brådskande ärendena snabbt så har vi ingen inkommande generell telefonsupport. Det innebär att det enda sättet att nå oss via telefon är att maila/lämna röstmeddelande och be oss att ringa upp. Under de svenska öppettiderna lyssnar vi på ditt meddelande och ringer tillbaka till dig om det gäller en aktiv bokning. Frågor om verifiering och hur SnappCar fungerar svarar vi på mail.

Press: hejsan@snappcar.se

Välkommen att kontakta oss!