Verifiering av telefonnummer, körkort och bankkort

Innan du kan skicka förfrågningar och hyra en bil måste du verifiera ditt konto. Verifieringen består av flera steg och först när alla är godkända kan du skicka förfrågningar. Du hittar detta under “Redigera profil” och “Verifieringar” på webben eller i appen.

1. Verifiera mailadress
  2. Fyll i namn, födelsedatum och adress
  3. Verifiera telefonnumret med ett sms
  4. Verifiera körkortet
  5. Verifiera bankkortet

Varför får jag ingen verifieringskod till mobilen?
Ibland kommer inte smsen fram tyvärr. Prova att starta om din telefon och prova igen. Om det inte funkar ber vi dig maila support@snappcar.se för att få hjälp. Skriv vilket konto det gäller (vilken mailadress du angett) samt vilket telefonnummer du vill verifiera.

Varför godkänns inte mitt körkort?
Vi godkänner giltiga körkort inom EU. Är ditt körkort inte från Sverige ber vi dig maila oss på support@snappcar.se för att vi ska manuellt verifiera ditt körkort. Skriv vilket konto det gäller och bifoga två bilder, en på framsidan och en på baksidan av körkortet.

Varför godkänns inte min bankverifiering?
Du måste använda ditt eget kort för att verifieringen ska fungera. Vissa kort har en spärr mot internetköp, kolla i din bank så det inte är spärrat. Om du ändå stöter på problem ber vi dig maila support@snappcar.se för att få hjälp. Skriv vilket konto det gäller (vilken mailadress du angett).

Det står att jag är verifierad men jag kan ändå inte skicka förfrågningar?
Ibland har något blivit fel som någon från supporten måste kolla på manuellt. Vi ber dig maila support@snappcar.se för att få hjälp. Skriv vilket konto det gäller (vilken mailadress du angett) och vad problemet är.