Fråga först bilägaren om det är okej att lägga till en förare.

Bokningen måste vara betald för att du ska kunna lägga till en förare. Klicka sen på "mina bokningar" och sedan på bokningen det gäller. Där ser du en knapp där du kan lägga till en extra förare. Det enda du behöver göra är att ange extraförarens email som hen har registrerat på SnappCar. Extraföraren måste ha ett verifierat konto för att kunna läggas till i bokningen. När allt är klart får du en bekräftelse via epost.

OBS! Du är inte försäkrad om du låter någon utomstående som inte är ansluten till SnappCar och inte är en del av bokningen köra. Detta innebär att du som hyrestagare bär det fulla ansvaret, inklusive eventuella ekonomiska konsekvenser.