Hur avregistrerar jag mitt konto?

Om du inte längre vill delta på SnappCar kan du gå in via hemsidan www.snappcar.se och trycka på: Profilbilden längst till höger -> Redigera profil -> Kontoinställningar -> Avaktivera kontot -> Spara ändringar

Om du har hyrt ut din bil och inte vill att den ska synas på vår site under en period, men vill hyra ut den senare, då räcker det med att sätta bilen offline. Det kan du göra under "Redigera bil och kalender". 

Hör av dig till vår support om du vill att vi tar bort all din data enligt GDPR. 

Tack för den här tiden, vi hoppas att du vill komma tillbaka senare!