Hur verifierar jag mitt konto?

Vi verifierar alla våra hyrestagare för att se till så vår tjänst håller hög kvalitet, men också för att våra bilägare ska kunna lita på den de hyr ut till. Men vad innebär egentligen en verifiering? Det sker i 5 steg:

1. Först skriver du in ditt namn, dina adressuppgifter och ditt telefonnummer.
  2. Du får ett sms till det angivna telefonnumret med en kod som du skriver in.På så sätt vet vi att telefonnummer finns och att du kan ta emot sms på det!
  3. Efter att vi bekräftat ditt telefonnummer så laddar du upp 2 bilder på ditt körkort: En på framsidan och en på baksidan. Bilderna skickas till vår partner som har en automatiserad process för att säkerställa så körkortet finns, är äkta och är giltigt. Det är extremt viktigt att namnet på körkortet är samma som du skrev in i steg 1.

OBS: det är inte en människa som granskar körkortet utan en dator. Dina uppgifter behandlas tryggt & säkert.

1. Efter att körkortet är är uppladdat behöver vi verifiera ditt betalkort. Detta görs genom att du lägger in dina kortuppgifter och skickar 1 kr till oss.

Detta gör vi för att kontrollera att namnet angivet i profilen stämmer överens med namnet på körkortet samt betalkortet

1. Nu är du klar och kan nu använda tjänsten fullt ut!

Vi rekommenderar också att du laddar upp en profilbild och skriver en kort beskrivande text om dig själv. Detta ökar chanserna att få tag i en bil snabbt!

Vi behandlar personlig information med största hänsyn. Hanterandet av dina uppgifter går i enlighet med svensk och europeisk lag så det finns inget anledning till oro över integriteten. Tveka inte att kontakta vårt support team för frågor gällande resultatet av din ID-check.