Varför kan jag inte logga in?

Lösenord
Säkerställ först och främst att du angivit rätt lösenord. Du kan enkelt be om ett nytt lösenord via länken "Jag har glömt mitt lösenord" på inloggningssidan. Genom att ange din registrerade emailadress skickas en återställningslänk till dig via e-post. Följ länken i mailet och välj ett nytt lösenord. Om du anger fel lösenord mer än 3 gånger avaktiveras ditt konto. Kontot kan enkelt återaktiveras via support@snappcar.se

Utestående betalning
Om du har en utestående betalning kan ditt konto automatiskt blivit avaktiverat. Hör av dig till oss på supporten så hjälper vi dig.