Varför kan jag inte betala?

Du betalar din bokning med ditt vanliga bankkort eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande:

• VISA
  • MasterCard

Om betalningen inte går igenom kan det bero något av följande:

• Du har ett kort som inte är utfärdat i Sverige och systemet ger oss en varning
  • Du har inte 3D secure (BankID/SMS verifiering) på ditt kort.
  • Ditt konto är avaktiverat på grund av en skuld
  • Du har en spärr på ditt kort för vissa internetbetalningar. Du kan ofta öppna och stänga kortets spärr genom internetbanken
  • Systemet reagerar av olika anledningar på ditt kort och har blockat det

I alla dessa fall kan du kontakta vår support på 08-40309592 eller support@snappcar.se så hjälper vi dig att hitta anledningen.