Hur bestäms de rekommenderade bilarna i sökresultatet?

SnappCar har en omfattande algoritm som bestämmer vilka bilar rekommenderas vid en sökning. Bilarna som dyker upp när just du söker i grundläget utan att markera varken pris eller avstånd i filtret, är därför de bilar vi tror du har störst sannolikhet att få till en bokning med.

Några av faktorerna är:

• Avstånd
  • Antal tidigare hyror
  • Andel accepterade förfrågningar
  • Svarstid av ägaren
  • Antal bilder
  • Direktbokningsbar

Hyrestagare kan också sortera bilar som visas i sökresultaten efter avstånd eller pris genom att klicka på knappen längst upp till höger i web eller via filter i appen.