Min bil gick sönder, hur kontaktar jag vägassistans?

Vid alla former av driftsstopp bör du kontakta vägassistans som har öppet 24/7.

Börja med att klicka på den här länken och ange din position, regnummer och orsak. Du blir då kontaktad av dem. Du kan också ringa vårt nummer 08-403 095 92 och välja alternativ 1. Du kopplas då till vår partner Viking som vet att du ringer från SnappCar.

Viking försöker då först hjälpa dig på plats. Går inte det hjälper de med bärgning till närmsta verkstad. De kan också ge dig rådgivning om du känner dig osäker på vad du ska göra.