Kan jag använda bilnycklarna som jag normalt gör under en bokning med SnappCar Keyless?

När du har gjort incheckningen och öppnat bilen genom appen hittar du nycklarna. Under bokningen kan du därför använda nyckeln precis som du vanligtvis hade gjort. När det är dags att checka ut följer du instruktionerna här.

• Parkera bilen på rätt plats och placera nyckeln i handskfacket, med nyckelbrickan i hållaren.
  • Stäng alla fönster, ta dina personliga tillhörigheter ur bilen och stäng dörrarna. (Kolla noggrant!)
  • Nu är du redo att börja utcheckningen i appen.
  • Följ utcheckningsprocessen och rapportera eventuella skador om de har inträffat.
  • Ta alltid bilder på bilen från olika vinklar och spara dem också på din smartphone.
  • Som hyresgäst ska du kunna ge bilderna till SnappCar på begäran.
  • Vid slutet av utcheckningen kan du trycka på "Lås bilen". Detta kommer att låsa bilen och avsluta din SnappCar Keyless-bokning.

Om du inte stänger bilen med en smartphone, kommer bilen att förbli öppen. Du är ansvarig för eventuella problem som orsakas av inte stänga bilen därefter. Vid eventuella problem med att låsa bilen, var vänlig kontakta bilägaren direkt, och vår kundtjänst om du behöver ytterligare hjälp.