Vad händer om en hyrestagare får en bot eller avgift under hyran och inte betalar?

Hyrestagare är ansvariga för bilen, alla trafikförseelser och extra kostnader som begåtts eller uppstår under hyresperioden. Om du får en bot eller avgift så är det viktigt att du själv betalar först, då vi aldrig kan kräva påminnelseavgifter från en hyrestagare.

Meddela hyrestagaren via chatten så fort kostnaden uppstår och be denne kompensera dig (inte betala boten).

Får du inget svar av hyrestagaren efter tre dagar så skicka ett foto på fakturan, en skärmdump på er chatt samt vilket bokningsnummer det gäller, så kompenserar SnappCar dig som bilägare till ditt konto. Vi betalar dig direkt vi fått underlaget, oavsett om och när vi får pengar från hyrestagaren.