Hur lägger jag upp min bil för uthyrning?

Du kan lägga till en bil till din profil på två sätt: via hemsidan och i appen. På webben klickar du på "Hyr ut min bil". Där börjar du processen genom att ange registreringsnummer. I våra appar, gå du till ’Profil’ i menyn längst ned och trycker ’Byt till biluthyrning’. Gå sen till till 'Bilar' i menyn längst ned. Där trycker du på plus för att börja lägga upp din bil.

Här finns en guide om hur du gör samt vilka inställningar som du ska välja beroende på dina egna önskemål: