Varför är mitt konto inte verifierat?

Du måste ha fått alla stegen godkända för att bli verifierad. För att slutföra processen, logga in på din profil genom våra appar eller på webbplatsen för att se vad som kvarstår.

Gå till ’Profil’ för att starta processen. Om du stöter på problem kan detta ha flera orsaker beroende på vilket steg du befinner dig i.

Körkortskontroll: Kontrollera att dina bilder är tydliga så att vi kan läsa av informationen. Om du har ett körkort som utfärdats utanför Sverige behöver du maila in ditt körkort samt en bild på ett annat ID (t.ex. pass) för att vi ska kunna stämma av din identitet.

Om ditt körkort har utfärdats utanför EU kan du tyvärr inte använda tjänsten. Det finns ett undantag, om du har bott i Sverige i över 2 år och vi får göra en kreditcheck på ditt personnummer.

Betalkortskontroll: Du måste betala med ett kort i ditt namn. Vi tar inte emot företagskort och inte heller AMEX. Du måste ha tillgång till Mobilt Bank-ID för att slutföra betalningen. Om du har ett kort som är stängt för internetköp (t.ex. Nordea) måste du logga in på banken för att öppna det innan betalningen. Om det ändå inte fungerar ber vi dig prova från en annan webbläsare, och annars kontakta supporten.