Varför är mitt konto inte verifierat?

Du måste ha fått alla stegen godkända för att bli verifierad. För att slutföra processen, logga in på din profil genom våra appar eller på webbplatsen för att se vad som kvarstår.

Gå till ’Profil’ för att se vilket steg du befinner dig på. Om du stöter på problem kan detta ha flera orsaker beroende på vilket steg du befinner dig i.

Körkortskontroll

Kontrollera att dina bilder är tydliga så att vi kan läsa av informationen. Prova gärna att ta nya bilder för säkerhets skull och tryck på "Lägg upp nytt körkort" för att testa igen. Om det inte fungerar kan du kontakta oss. Framförallt om ditt körkort är utfärdat i ett annat EU-land än Sverige kan du behöva få manuell hjälp.

Om ditt körkort har utfärdats utanför EU kan du tyvärr inte använda tjänsten.

Betalkortskontroll

Du måste betala med ett kort i ditt eget namn. Vi tar inte emot företagskort och inte heller AMEX. Du måste ha tillgång till Mobilt Bank-ID för att slutföra betalningen eller genomföra smsverifiering med 3D-secure. Om du har ett kort som är stängt för internetköp (t.ex. Nordea) måste du logga in på banken för att öppna det innan betalningen. Om det ändå inte fungerar ber vi dig prova från en annan webbläsare, och annars kontakta supporten. Du kan inte verifiera ditt konto med ett förbetalt/prepaid kreditkort.

Kreditkontroll

Efter att dessa kontroller är godkända gör vi även en kreditkontroll via Creditsafe. Om du inte blir godkänd efter den kommer du att få ett mail med information om att ditt konto inte kunde verifieras.

Kontakta oss om du tror att kontrollen har fått ett felaktigt resultat.

OBS! Se till att nämna vilken mailadress ditt konto har så att vi kan hitta dig. Ibland är det inte din vanliga mailadress om du t.ex har loggat in med Facebook eller Apple. Du ser din mailadress i din profil.