Mitt betalkort accepteras inte när jag försöker verifiera kontot.

Det finns flera anledningar till att det inte funkar. För det första måste ditt körkort vara godkänt, om ditt körkort är från ett annat land än Sverige måste du kontakta supporten. Du måste sen betala med ett kort i ditt namn, knuten till ett riktigt bankkonto. Till sist behöver du kunna identifiera dig med Bank-ID i slutet av betalningsprocessen för att säkerställa att du är du.