Mitt betalkort accepteras inte när jag försöker verifiera kontot.

Det finns flera anledningar till att det inte funkar. För det första måste ditt körkort vara godkänt, om ditt körkort är från ett annat land än Sverige kan du behöva kontakta supporten. Observera att vi inte tillåter körkort utfärdade i andra länder än EU.

Du måste sen betala med ett kort i ditt namn, knuten till ett riktigt bankkonto. Till sist behöver du kunna identifiera dig med Bank-ID (3D-secure) i slutet av betalningsprocessen för att säkerställa att du är du. Verifieringsavgiften återbetalas automatiskt om du använder ett företagskonto eller ett delat bankkonto.