Hur verifierar jag mitt konto?

SnappCar verifierar identiteten på varje användare som vill använda plattformen. För att kunna göra detta måste varje hyrestagare gå igenom vår verifieringsprocess. För att kunna hyra på Snappcar måste du därför uppge denna information för att vi ska kunna bekräfta din identitet och därmed kunna försäkra dig:

• Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Körkort
  • Betalkort

Om informationen är korrekt och vi kan bekräfta din identitet, kommer din profil godkännas och det kommer inte att vara nödvändigt att gå igenom stegen igen. Om du får problem vid något av stegen kan du kontakta oss så hjälper vi dig.