Hur söker jag efter en bil?

Du kan söka både på den plats där du vill att plocka upp bilen och datum för hyresperioden. Om du går via vår hemsida, klicka på sökfältet och ange din önskade upphämtningsplats. Ange sedan vilken dag och tid du vill plocka upp och lämna tillbaka bilen. Du kommer sedan att se alla bilar tillgängliga i det området på dessa datum. Det går också att filtrera sökningen till vänster, om du letar en viss bilmodell t.ex.

På vår app trycker du på "Sök" längst ned till vänster. Här kan du mata in önskad plats och upphämtningstider. Du kan även här sedan välja olika filter för din sökning om du t.ex. behöver en viss bilmodell, storlek eller växellåda.

SnappCar finns vart som helst i Sverige där en bilägare har lagt upp sin bil.
Här är våra mest aktiva städer listade.

• Hitta en bil i Göteborg
  • Hitta en bil i Stockholm
  • Hitta en bil i Uppsala
  • Hitta en bil i Malmö