Hur söker jag efter en bil?

Du kan söka både på den plats där du vill att plocka upp bilen och datum för hyresperioden. Om du går via vår hemsida, klicka på sökfältet och ange din önskade upphämtningsplats. Ange sedan vilken dag och tid du vill plocka upp och lämna tillbaka bilen. Du kommer sedan att se alla bilar tillgängliga i det området på dessa datum. På våra appar trycker du på "Sök" längst ned till vänster. Här kan du mata in önskad plats och upphämtningstider. Du kan sedan välja olika filter för din sökning om du t.ex. behöver en viss bilmodell, storlek eller växellåda.