Vad är Keyless?

SnappCar Keyless är en hårdvara som ägare kan installera i sin bil. Denna teknik gör det möjligt för hyrestagare att öppna bilen med hjälp av vår app, vilket innebär att ägaren inte behöver vara närvarande för att lämna över nyckeln vid incheckningen. Keylessbilar kan identifieras genom ikonerna som visas nedan. Du kan söka på endast Keylessbilar genom våra filter. Mer information om SnappCar Keyless för ägare kan hittas här.