Är mina extra förare försäkrade?

Extra förare är också försäkrade om de läggs till bokningen och bekräftas av SnappCar.

Börja med att be om tillstånd från ägaren innan du lägger en extra förare. De behöver också har ett verifierat konto på SnappCar, och sedan kan du lägga till dem i samma bokning. Den extra föraren måste såklart uppfylla samma villkor som krävs för bokning, såsom minimiålder för att hyra en bil.

Du som har bokat bilen ansvarar för bilen och måste därför vara den som hämtar och lämnar tillbaka bilen.

Om du inte lyckas lägga till extra förare i bokningen, kontrollera:

• Att bokningen är betald
  • Att mailadressen du lägger till är kopplad till användarens SnappCar konto
  • Be användaren kolla att kontot är verifierat