Kan jag få ett kvitto?

I bokningsöversikten som finns på webbsidan hittar du en prisöversikt. Den kan du enkelt ladda ner och/eller skriva ut genom att logga in genom en dator, trycka "Mina resor" och "Bokningar", tryck på bokningen och sen "Ladda ner". När du har betalat för en bokning får du också en kostnads​​översikt över bokningen via e-post.

Om du behöver ett kvitto med moms inräknat kan du kontakta vår support och ange vilket bokningsnummer det gäller. Generellt gäller att det inte ligger moms på försäkringskostnaden då försäkringar är momsbefriade. Det utgår heller inte moms på transaktionen mellan hyrestagare och uthyrare. Moms på 25% ingår alltså bara på Snappcars avgift och eventuell självriskreducering.

Fakturor kan bara skickas vid extra kostnader, till exempel vid betalning av självrisk eller städavgifter.