Vad händer om min bil inte öppnas med SnappCar Keyless?

För att låsa upp bilen, gå till bokningen i appen och klicka på 'Checka in'. Du kan öppna bilen vid sista steget i incheckningsprocessen. Efter upplåsning av bilen via appen kan du använda knapparna för att öppna och stänga bilen tills det är dags att checka ut.

Om du inte kan öppna bilen vid incheckning, kontrollera först att du står vid rätt bil, samt att din bokning är aktiv (börjar om 30 min eller mindre). Om det ändå inte fungerar ber vi dig kontakta oss, ha ditt bokningsnummer redo.