Vad är direktbokning?

Direktbokning är en inställning du kan välja att aktivera som tillåter hyrestagare att betala och bekräfta en hyra direkt utan att behöva vänta på en accept från dig. Direktbokning ökar antalet förfrågningar du får som bilägare, men ställer också höga krav på dig att ha kalendern uppdaterad vid varje tillfälle. Vi rekommenderar alltid hyrestagare som bokar en direktbokningsbar bil att de ska  bekräfta med bilägaren för att vara helt säker att den finns tillgänglig. Se därför till att alltid hålla kalendern uppdaterad och kommunicera tydligt med hyrestagaren.