Genomgång av hemsidan

I den här artikeln kommer vi att visa dig en rundtur på webbplatsen så att du lär dig hur du söker efter bilar, var du verifierar ditt konto, hur du kommer igång hos SnappCar osv.

Se en skärminspelning:

Hitta en bil

Se till att lägga till de specifika datum som du vill hyra en bil, på så sätt kommer bilar som inte är tillgängliga inte att visas.
Sortera på Avstånd för att få bilarna närmast dig, sortera på Pris om du vill ha den billigaste bilen, eller på Rekommenderad om du vill att vår algoritm ska visa dig din bästa passform.

Din profil

Här kan du redigera dina personliga uppgifter och dina föredragna inställningar för ditt konto. Det är också här du verifierar ditt konto som du behöver göra för att hyra bilar på plattformen. Det finns mer information om verifieringsprocessen i en annan artikel.

Mina bokningar

Klicka på "Mina resor"-> "Bokningar" för att kunna se en lista över alla dina bokningar och dina förfrågningar. För att se alla "misslyckade" förfrågningar (avbrutna eller avvisade), klicka på rutan "Visa endast relevanta bokningar". Om du klickar på en specifika bokning kan du se alla detaljer, pris, avboka bokningen och lägga till en extra förare.

Lägg till en bil

I menyn ovan kan du alltid lägga till en bil i din profil, då ändrar du ditt konto från att vara hyrestagare till att också bli bilägare. Ett konto kan användas både som hyrestagare och bilägare om du har gjort alla verifieringar som krävs.

Kontrollpanel

Här kan du se eventuella skulder till SnappCar (t.ex. ej betalda avgifter för miltal). Du kan även se SnappCar krediter vilket är rabatt som du har byggt upp genom att t.ex. bjuda in vänner till SnappCar.