Efter att du har betalt för din bokning och därmed fått den bekräftad kan du lägga till en extra förare. Om ni är fler som ska köra bilen är det viktigt att ni lägger till de som extra förare i bokningen. Glöm inte att först fråga bilägaren om det är okej att ni lägger till en extra förare.

Alla som ska köra bilen behöver ha ett eget verifierat konto. Se till att de har det innan ni lägger till de som extra förare.

Börja med att klicka på "Mina resor"

Klicka sedan på "Bokningar"

När du kommer till översikten för dina bokningar väljer du den bokning som du vill lägga till en extra förare på.

Klicka sedan på "Lägg till extra förare" och fyll i epostadressen till det kontot som extra föraren har

Sådär, då var det klart! Glöm inte att göra om processen för alla extra förare som kommer att köra bilen.