Share the Joy of SnappCar

Tjen penge på at invitere dine venner!

Vi er glade for at have dig ombord hos SnappCar! Men vi ville elske, hvis der kom endnu flere til. Derfor har vi lavet en henvisningskampagne, der skal hjælpe med at sprede budskabet om SnappCar, og til det vil vi rigtig gerne have din hjælp! Vi tilbyder dig derfor 300 kr. for hver ny bruger, der opretter sig efter din henvisning.

Sådan virker det

Log ind, og find dit personlige henvisningslink på din side. Herfra kan du nemt dele dine invitationer via de sociale medier eller på mail. Når dine venner registrerer sig, modtager de enten 150 kr. i rabat på deres første booking eller 150 kr. oveni den første lejeindtægt.

BEMÆRK: Tilbuddet gælder kun venner, der ikke tidligere har været oprettet hos SnappCar. Dine venner kan kun tjene penge, når de følger det link, som du har delt.

Hvad kan du tjene?

Hver gang en af dine venner registrerer sig efter din henvisning og lægger sin bil online, modtager du 300 kr. ved første udlejning. Hvis det er din bil, de lejer, modtager du 75 kr., når bookingen er gennemført. For hver af dine venner, der både gennemfører en booking og en udlejning, modtager du 375 kr.

Deling af henvisningslinket
Henvisninger bør kun anvendes til personlig og ikke til kommerciel brug samt kun deles med personlige relationer, der vil sætte pris på at modtage en invitation. Henvisningslinket må ikke offentliggøres eller distribueres, hvor der ikke er tilstrækkelig grundlag for at tro, at modtagere er personlige relationer (såsom deling på kupon-hjemmesider, Reddit eller Wikipedia).

Regler og udbetaling

Henvisningsbonussen gælder i 6 måneder efter registreringen af en ny bruger. Bonusser bliver udbetalt månedligt i den efter-bookingerne-følgende måned. Udbetalinger sker kun til profiler med registrerede kontooplysninger!

Opsigelse og ændringer

SnappCar kan suspendere eller opsige henvisnings-programmet eller en brugers mulighed for at deltage i dette til enhver tid - uanset årsag.

Vi forbeholder os retten til at suspendere profiler eller fjerne henvisnings-bonussen, hvis vi bemærker aktivitet, som vi mener er misbrug eller svig. Vi forbeholder os derudover retten til at gennemgå og undersøge alle aktiviteter og suspendere profiler eller ændre henvisninger, som skønnes rimelig og passende.

Opdateringer til vilkår

Vi kan opdatere vilkår til enhver tid uden forudgående varsel. Hvis vi ændrer vilkårene, vil vi offentliggøre ændringen på SnappCar.dks hjemmeside, programmer eller tjenester, der er gældende fra offentliggørelsen. Fortsat deltagelse i programmet efter sådanne ændringer udgør samtykke til disse.

Læs de fulde vilkår og betingelser for ”Share the joy-kampagnen” her: