Hoeveel kost huren via SnappCar?

Een verhuurder die zijn of haar auto verhuurt via SnappCar kan zelf de huurprijs van de auto bepalen. De verhuurder ontvangt in de basis 70% van de opbrengst. Het kan dus voor komen dat vergelijkbare auto’s tegen verschillende prijzen worden aangeboden.

Huren via SnappCar is 30 tot 50% voordeliger dan huren bij een reguliere verhuurmaatschappij en het scheelt duizenden euro’s per jaar ten opzichte van autobezit. Als huurder kun je dus flink wat geld besparen via SnappCar. Je betaalt bij SnappCar geen borg en je hoeft ook geen abonnement af te sluiten. Je betaalt alleen wanneer je echt gebruik maakt van een auto.

De prijzen die je op de website ziet zijn totaalprijzen, inclusief de SnappCar fee en verzekering. Ben je onder de 25, dan is hier een leeftijdsfee van €3,50 bij inbegrepen. De minimale huurprijs is € 8,75.

Optioneel (>25 jaar) kun je er voor kiezen het eigen risico tijdens de huurperiode af te kopen. Het eigen risico gaat dan naar €0. Meer informatie hierover vind je op onze verzekeringspagina.

Heb je meer dan het vrije aantal kilometers gereden? Dan worden de kosten hiervan na afloop van de boeking automatisch van jouw rekening afgeboekt. Dit bedrag wordt als volgt berekend: extra kilometers x kilometerprijs. Daarnaast betaal je uiteraard voor de brandstof die je verbruikt, we adviseren verhuurder een volle tank mee te geven om van jou ook weer een volle tank terug te krijgen.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Geen antwoord op je vraag?

Neem contact op met onze community support
Mogelijk gemaakt door Zendesk