Contactgegevens van SnappCar

Heb je vragen over een boeking, betalingen, je account of ben je de weg kwijt? Ons Community Support Team is er voor je. 

Email support@snappcar.nl

 

Pech of ongeval
In geval van pech of ongeval kun je bellen met +31 (0)30 208 7011  en kies je Optie 1. Je wordt meteen doorverbonden met de  alarmcentrale van Eurocross Assistance (24/7 bereikbaar). 

 

Allianz

Heb je een specifieke vraag over een schade voor Allianz? Houd dan je schadenummer bij de hand en bel +31 (0)88 - 577 19 11  of mail naar schadeservice@allianz.nl 

Technische problemen met keyless auto's

Er is een noodnummer beschikbaar wat, buiten de openingstijden van ons Support team, alléén beschikbaar is voor huurders of verhuurders die problemen ondervinden met het openen of sluiten van hun keyless auto. Dit telefoonnummer is +31 85 2250 137. Spreek je naam, telefoonnummer en het kenteken van de auto in na de toon en een omschrijving van het probleem. Eén van onze medewerkers zal beoordelen of wij je op dit moment verder kunnen helpen en vervolgens telefonisch contact met je opnemen. In andere gevallen raden wij je aan om contact op te nemen met ons Community Support team.

Verhalen delen

Heb je een tip of een mooie ervaring die je wilt delen? Laat het ons weten via community@snappcar.nl.

Perscontact pers@snappcar.nl

Voor aanvullende informatie, interviews, foto’s of ander persmateriaal kun je onze newsroom bezoeken via: press.snappcar.nl

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen