Waar ben je naar op zoek?

Annuleringskosten en algemeen boetebeleid.

Bij het verhuren van een auto op SnappCar ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Hieronder vallen ook de regels voor annuleren en het algemene boetebeleid. Je kunt hier de specifieke kosten terugvinden die in werking treden.

Betaalde boeking annuleren

Bij een annulering door de huurder en verhuurder met meer dan 24 uur voor aanvang van de boeking krijgt de huurder het volledige bedrag retour en jij als verhuurder niet uitbetaald. Bij annulering door de huurder met minder dan 24 uur voor aanvang van de boeking krijg de huurder het boekingsbedrag niet terug. Jij als verhuurder wordt uitbetaald. Bij een annulering door de verhuurder met minder dan 24 uur voor aanvang van de boeking krijgt de huurder het volledige bedrag retour en wordt jij als verhuurder niet uitbetaald. Mocht je dit zonder goede reden (te bepalen door SnappCar Community Support) doen, riskeer je een boete van 75 euro.

Het annuleren van een boeking is online mogelijk via Mijn reserveringen > Mijn boekingen > klik op de desbetreffende boeking > kies Annuleren.

Om deel te nemen aan SnappCar geef je jouw akkoord op de Algemene Voorwaarden

Heb je twijfels bij de huurder? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Houd het boekingsnummer bij de hand.

Heb je nog meer vragen?
Een aanvraag indienen