Annuleringskosten en algemeen boetebeleid.

Bij het verhuren van een auto op SnappCar ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Hieronder vallen ook de regels voor annuleren en het algemene boetebeleid. Je kunt hier de specifieke kosten terugvinden die in werking treden.

Betaalde boeking annuleren

Mocht je een betaalde boeking willen annuleren (zonder overleg met de huurder of gegronde reden) dan kunnen wij extra kosten rekenen. Dit is bij een annulering met meer dan 24 uur voor aanvang €10 en bij annulering met minder dan 24 uur voor aanvang €75.

Het annuleren van een boeking is online mogelijk via Mijn reserveringen > Mijn boekingen > klik op de desbetreffende boeking > kies Annuleren.

Kosten overzicht

Reden

Kosten

Boeking annuleren vóór betaling

Geen kosten

Betaalde boeking annuleren om een boeking te wijzigen


Betaalde boeking annuleren

  • Meer dan 24 uur voor aanvang van de boeking
  • Minder dan 24 uur voor aanvang van de boeking
  • Geen kosten


  • €10 Boete

  • €75 Boete

Niet aanwezig bij aanvang van de boeking

€25 Boete

Auto is niet in bruikbare conditie bijv.  vanwege achterstallig onderhoud

Geen uitkering van (een deel van) de huuropbrengst

Om deel te nemen aan SnappCar geef je jouw akkoord op de Algemene Voorwaarden. Hierbij inbegrepen zijn bovenstaande boetes, die zijn bedoeld om ongemak voor zowel de verhuurder als de huurder te minimaliseren.

SnappCar is te allen tijde gerechtigd om te besluiten een uitzondering te maken en een boete niet (of niet in zijn geheel) op te leggen. Indien en voor zover de boete ook (deels) ten goede zou komen aan de verhuurder, is SnappCar niet gehouden dat bedrag dan aan verhuurder te betalen.

Heb je twijfels bij de huurder? Neem dan contact met ons op via support@snappcar.nl of +31 (0) 30 208 7011, dan kijken we even met je mee. Houd het boekingsnummer bij de hand.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen