Wat moet ik doen bij de check-in bij een SnappCar Keyless-boeking?

Open je SnappCar-app en start de check-in. Neem altijd foto's van de auto om de huidige staat bij check-in vast te leggen! Inspecteer de auto voor eventuele schade. Deze kunnen worden vergeleken met de bestaande schades in het auto-profiel. Open de auto met de knop die je tijdens de check-in te zien krijgt. Je vindt de autosleutel in de keyfob houder in het dashboardkastje. Maak een foto van de kilometerstand en het brandstof niveau. (Met SnappCar Keyless  registeren de meeste auto's automatisch de kilometerstand en, afhankelijk van de auto compatibiliteit, het brandstofpeil - maar het is goed om een ​​foto te hebben). Nu kun je de motor starten en weg rijden!