Waar ben je naar op zoek?

Wat moet ik doen bij de check-in en check-out van een SnappCar Keyless-boeking?

Open je SnappCar-app en start de check-in. Neem altijd foto's van de auto om de huidige staat bij check-in vast te leggen! Inspecteer de auto voor eventuele schade. Deze kunnen worden vergeleken met de bestaande schades in het auto-profiel. Open de auto met de knop die je tijdens de check-in te zien krijgt. Je vindt de autosleutel in de keyfob houder in het dashboardkastje. Maak een foto van de kilometerstand en het brandstof niveau. (Met SnappCar Keyless  registeren de meeste auto's automatisch de kilometerstand en, afhankelijk van de auto compatibiliteit, het brandstofpeil - maar het is goed om een ​​foto te hebben). Nu kun je de motor starten en weg rijden!

Wanneer het tijd is om uit te checken, volg dan de volgende stappen:

1. Zorg ervoor dat je de auto met hetzelfde brandstofpeil weer inlevert.
  2. Parkeer de auto op de juiste plek (op dezelfde plaats waar je hem hebt opgehaald, tenzij anders aangegeven door de verhuurder.
  3. Zet de motor af
  4. Sluit alle ramen
  5. Schakel alle lichten uit
  6. Zet de autosleutels terug in de sleutelhouder in het dashboardkastje (zorg ervoor dat je de ‘keyfob’ in de houder steekt)
  7. Haal jouw persoonlijke bezittingen uit de auto
  8. Sluit de auto via de SnappCar-app
  9. Maak foto's van de auto (voorkant, achterkant, en twee kanten), en ingezoomde foto's van elke schade die je ziet
  10. Meld eventuele nieuw ontstane schade via de app
Heb je nog meer vragen?
Een aanvraag indienen